Varmepumper

Varmepumpe er en energieffektiv varmekilde. Som uavhengig av klima der du bor, vil sørge for høy varmekapasitet og behagelig kjøling tilpasset dine behov.

Vi leverer luft-til-luft-varmepumper, disse leverer varm eller kald luft direkte inn i et bygg ved hjelp av en vifte som blåser luft gjennom et register i innedelen.

Luft-til-luft varmepumpen utnytter energien i uteluften og varmer opp, eller kjøler ned luften innendørs.

Enhetene er ofte små og relativt enkle å installere. Utgiftene til oppvarming kan fort halveres, selvfølgelig avhengig av type bolig og hvor stor del av den totale oppvarmingen varmepumpen kan stå for. Det er heller ikke uvanlig å ha nedbetalt en slik varmepumpe etter mellom tre og seks år.

Etter nedbetalingsperioden kan du oppleve en nettogevinst på flere tusen kroner hvert år sammenlignet med alternative energikilder. Med en varmepumpe fra Mitsubishi Electric, Panasonic og Daikin får du også en ypperlig kjølefunksjon ved aircondition.

Varmepumpens innedel har også gode filterfunksjoner der filtrene renser lufta og bidrar til et bedre og sunnere inneklima.

En luft/luft varmepumpe fungerer godt både i leiligheter, rekkehus, eneboliger, tomannsboliger og på hytta.

FORDELER VED LUFT-TIL-LUFT
– Reduserte oppvarmingskostnader
– Gir jevn varme
– Brukes som kjøling om sommeren
– Miljøvennlig
– Bedre inneklima ved å filtrere vekk støv, partikler og pollen fra luften.

Store besparelser

Hvor mye som kan spares på å installere varmepumpe er avhengig av hvilken type varmepumpe du velger. Luft-til-luft-pumper er de enkleste og rimeligste å installere. Disse pumpene vil kunne dekke 60 prosent av oppvarmingsbehovet i en gjennomsnittlig bolig.

Plassering og effekt

Varmepumper blir stadig mindre og har de siste årene fått et mer tiltalende design. Likevel er det viktig å tenke igjennom plasseringen av pumpen slik at det gir best mulig effekt i hele boligen.

Velg riktig varmepumpe

Prinsippet bak varmepumpene er egentlig veldig enkelt. Det er derfor mange produsenter og selgere av disse på markedet. Vi anbefaler uansett å velge varmepumper fra en anerkjent leverandør.

I valget av varmepumpe er det viktig å sørge for at varmepumpen er tilpasset norske forhold med avriming ved lave temperaturer. Varmepumpen bør også leveres med skikkelig dokumentasjon om vedlikehold og effekt.

Hvordan montere?

Montering av varmepumpe er noe som bør gjøres av fagfolk. Vi kan hjelpe med valg av riktig varmepumpe i forhold til størrelsen på boligen og ønsket effekt.

Besøk gjerne vårt servicesenter i Larvik

Eller send oss en melding gjennom kontaktskjema

Har du et spørsmål?

Sommerfelt Elektro AS

Nansetgata 89
3269 Larvik

Telefon: 33 18 30 15

E-post: post@sommerfeltelektro.no

Åpningstider:
Mandag til fredag: 07.30 – 15:30
Lørdag og søndag: Stengt

Ring ved hjelp 33 18 30 15 utover åpningstider

Se vårt personvern

 Kontakt

Denne nettsiden benytter funksjonelle cookies. Ved å besøke oss aksepterer du bruk av nødvendige cookies.
Det går fint
Vårt personvern