Smarthusløsninger

Følg med i tide og gjør ditt hus moderne. Smart Hjem er at ulike elektriske installasjoner som lys, varme, alarmer, lydsystemer og mer knyttes sammen til et system. Med et Smart Hjem får man et hjem med økt komfort og trygghet, samtidig som energiforbruket og strømregningen går ned. Vi leverer ulike systemer som kan installeres i eldre hus og nye boliger.

Kom innom vårt servicesenter i Larvik for å se hvordan dette fungerer i praktis.

Redusert strømregning med energisparing

Den kanskje viktigste delen av smarthusene er teknologien som bidrar til energisparing. Energibruken i boliger med sentral kontroll på varmekildene er vesentlig lavere enn i boliger uten slike systemer, og  strømregningen kan reduseres med mange tusen kroner.

Adgangskontroll

På mange nye boliger er nøkkelen erstattet med fingeravtrykk til beboerne. Koblet sammen med et alarmanlegg gir dette trygghet for beboerne. Noen systemer kan lagre de forskjellige beboernes profil. Når vedkommende låser opp inngangsdøren med fingertuppen kan systemet slå på det som er lagret i profilen.

Styr boligen via internett

De mest avanserte smarthusene kan i sin helhet kontrolleres og styres fra utsiden av huset, over internett eller via en smarttelefon.  For eksempel kan varmen i huset heves og senkes, eller stekeovnen slås på når du er på vei hjem til middag.

Styringssystem i eldre boliger

I eldre boliger er det ikke så vanlig å installere styringssystemer, men det er fullt mulig med litt ekstra planlegging.

Mange forskjellige systemer

Det finnes åpne styringssystemer som benyttes av flere produsenter. Disse kan gi deg bredere valgmuligheter men også litt tyngre administrasjon. Andre systemer er knyttet til én leverandør og kan derfor være enklere å bruke.

Elfag-elektrikeren kan hjelpe med å finne fram til riktig styringssystem utifra dine behov.

Besøk gjerne vårt servicesenter i Larvik

Eller send oss en melding gjennom kontaktskjema

Har du et spørsmål?

Sommerfelt Elektro AS

Nansetgata 89
3269 Larvik

Telefon: 33 18 30 15

E-post: post@sommerfeltelektro.no

Åpningstider:
Mandag til fredag: 07.30 – 15:30
Lørdag og søndag: Stengt

Ring ved hjelp 33 18 30 15 utover åpningstider

Se vårt personvern

 Kontakt

Denne nettsiden benytter funksjonelle cookies. Ved å besøke oss aksepterer du bruk av nødvendige cookies.
Det går fint
Vårt personvern