Varmekilder for komfort

Når gradestokken er i ferd med å nå bunnivå, og snø og sno får oss til å trekke innendørs, er det godt å ha en varmekilde som gir optimal komfor og god effekt.

Velg det som passer deg og ditt behov:

– Varmekabel, er stadig mer valgt og er veldig komfortabelt for varme gulv. Varmekabler kan installeres i nesten alle gulvtyper, og vi har løsninger for både nybygg og rehabilitering

– Lamiflex, kan leveres med to ulike effekter, hvor den ene gir ca. 48W/m2 og den andre ca. 60W/m2. Den med høyest effekt er først og fremst beregnet i rom hvor det er litt begrenset med isolasjon, eller i hus og hytter som ligger litt utsatt til. Begge løsningene vil gi en behagelig komfortvarme i gulvet. Fordeler ved Lamiflex: Renslig å installere, trinnlydsdemping, kun 8 mm, kan legges på de fleste underlag som er selvbærende og rette, trykkfasthet, ingen magnetfelt, grønn varme, kan legge laminat og parkett over, mm.

– Varmefolie, er et enkelt og prisgunstig alternativ når det skal installeres gulvvarme, enten det dreier seg om nybygg eller rehabilitering. legges på varmereflekterende isolasjon Varmefolienog kan overdekkes av såvel tregulv som parkett eller laminat.

– Varmepumpe, er en energieffektiv varmekilde. Som uavhengig av klima der du bor, vil sørge for høy varmekapasitet og behagelig kjøling tilpasset dine behov.

Besøk gjerne vårt servicesenter i Larvik

Eller send oss en melding gjennom kontaktskjema

Har du et spørsmål?

Sommerfelt Elektro AS

Nansetgata 89
3269 Larvik

Telefon: 33 18 30 15

E-post: post@sommerfeltelektro.no

Åpningstider:
Mandag til fredag: 07.30 – 15:30
Lørdag og søndag: Stengt

Ring ved hjelp 33 18 30 15 utover åpningstider

Se vårt personvern

 Kontakt

Denne nettsiden benytter funksjonelle cookies. Ved å besøke oss aksepterer du bruk av nødvendige cookies.
Det går fint
Vårt personvern