Kos på badet

Badet er kanskje det rommet hvor folk bryr seg mest om velvære. Siden dagen ofte starter med en tur på badet gir et godt oppvarmet og lunt baderom en mer behagelig start på dagen. Tenker du på å montere varmekabler eller gjøre annet elektrisk arbeid i våtrom må du kontakte autorisert elektriker.

Belysning

Belysning på badet er viktig. For å få et mest mulig naturlig lys bør det være lys på begge sider av speilet. Avhengig av hvor stort badet er kan det også være nødvendig med takbelysning, vanligvis downlights. Halogenlys vil være bra på badet fordi lyset har en fargetemperatur som gir et mer naturlig lys enn glødelamper.

Stikkontakter

På badet er det vanlig å ha en stikkontakt til hårføner eller barbermaskin. På grunn av det våte miljøet på badet er det ekstra viktig at både installasjonen og materiellet som brukes er beregnet på å være i et våtrom.

Lysstyring på badet

En 40 åring trenger dobbelt så mye lys som en 20 åring for å se like godt. Behovet for lys er altså ikke det samme for alle familiemedlemmene. Det som kan oppfattes som godt lys for en 40 åring, kan med andre ord oppfattes som sterkt og sjemmende for en 20 åring. De ulike lysbehovene kan løses ved å montere lysdimmere. Lysdimmerne kan styre alt lyset i ulike soner, og etter ulikt behov. Når du ønsker en spa dag på badet kan lyset dempes for å få den rette stemningen. Når makeup skal sjekkes kan alt lyset økes, slik at overgangen til dagslys ikke blir så stor. Elektrikeren vet hvilke muligheter som finnes og vil stille deg spørsmål slik at du får den løsningen som passer deg best.

Tenk helhet

ELKO Wireless er en ledningsfri bryterserie som ved hjelp av dobbeltsidig tape kan festes på alle typer underlag. Bryteren kan styre lyset i ulike soner. 

Inspirasjon baderom

Om vi skal tro trendretningene går det nå mot mer maskuline bad. Det maskuline badet kjennetegnes av materiale i tre, betong, stein og stål. De lyse og feminine fargene erstattes av brunt og beige. Det maskuline og minimalistiske badet legger vekt på lekker design. Lyset på et slikt maskulint bad bør være dempet, da de grove overflatene i avdempede jordfarger gjør seg godt i dempet belysning. Mange som har besøkt spa-anlegg, kjenner igjen denne maskuline, naturlige stilen. Det er denne følelsen den maskuline trenden forsøker å gjenskape. Med varme i gulvet, romslige dusjkabinett, og dempet belysning kan man lett få den samme gode følelsen som ved et spabesøk.

Tenk helhet

ELKO Plus Option med bryter, dimmer og termostat. Termostaten styrer varmekablene, dimmer regulerer lyset og bryter slår av og på alt lyset samtidig.

 

Besøk gjerne vårt servicesenter i Larvik

Eller send oss en melding gjennom kontaktskjema

Har du et spørsmål?

Sommerfelt Elektro AS

Nansetgata 89
3269 Larvik

Telefon: 33 18 30 15

E-post: post@sommerfeltelektro.no

Åpningstider:
Mandag til fredag: 07.30 – 15:30
Lørdag og søndag: Stengt

Ring ved hjelp 33 18 30 15 utover åpningstider

Se vårt personvern

 Kontakt

Denne nettsiden benytter funksjonelle cookies. Ved å besøke oss aksepterer du bruk av nødvendige cookies.
Det går fint
Vårt personvern