Kjøkken

Det tradisjonelle kjøkkenet har i de senere årene gjennomgått en stor utvikling. Fra å være et sted hvor det bare ble laget mat, har kjøkkenet blitt et ”alt-mulig-rom” for hele familien.

Har du lagt opp nok strøm og riktige kurser?

I dag er ofte kjøkkenet det travleste rommet i boligen. Den varierte bruken gjør at det er smart å tenke grundig gjennom det elektriske anlegget, og ikke minst at det er lagt opp riktige kurser.

Sørg for at det er nok stikkontakter ved arbeidsområdene på kjøkkenbenken og under overskapene. Tenk for eksempel på hvor praktisk det er med noen ekstra kontakter ved spisebordet for å gi strøm til en eller to bærbare PC’er, en symaskin eller en radio.

Praktiske kontakter

Flere av kontaktene til apparatene som brukes på kjøkkenet, som kaffetrakter og komfyr, kan utstyres med tidsur for å redusere faren for brann.

Arbeidslys

Godt arbeidslys over spisebordet er viktig når du skal benytte plassen som hjemmekontor, eller når barna gjør lekser. Ved måltidene kan lyset dimmes for å gi en hyggeligere stemning. Har kjøkkeninnredningen skapdører av glass kan belysning inne i skapene gi ekstra effekt og god stemning på kjøkkenet. I tillegg blir det lettere å finne fram. 

Elektrisk materiell på kjøkkenet

Elektrisk materiell på kjøkkenet skal tilfredsstille mange behov: alt fra nok stikkontakter, til lysbrytere som gir mulighet for både arbeids- og stemningsskapende lys. Elfag-elektrikeren vet hva som skal til for å få et optimalt funksjonelt kjøkken og kan gi deg mange råd som vil øke komforten. Ta kontakt med elektrikeren allerede før du starter oppussingen.

Tenk helhet

Elko Plus Option lysbrytere finnes i en rekke ulike varianter. Din lokale Elfag-elektriker vet hvilke, og kan hjelpe deg i ditt valg for å finne den optimale løsningen for ditt kjøkken.

Tapet til kjøkkenet

En rull tapet kan være en rask og rimelig vei til fornyelse av kjøkkenet om du ikke har ork eller økonomisk mulighet til en totalrenovering av kjøkkenet. I dag er det en rekke ulike mønstre og farger å velge mellom og du kan velge etter humør eller årets trender. Tapetet kan også benyttes mellom kjøkkenbenken og overskapene. For å øke holdbarheten kan tapetet beskyttes med et par lag klar lakk. På denne måten beskytter du tapeten mot flekker fra mat og vannsprut.

Tenk helhet

Til tapeter med mye farge og / eller mønstre, kan det være hensiktsmessig å benytte en helt hvit bryter eller bryter i hvit frostet glass. ELKO Plus Option lysbrytere leveres i en rekke ulike varianter.

Besøk gjerne vårt servicesenter i Larvik

Eller send oss en melding gjennom kontaktskjema

Har du et spørsmål?

Sommerfelt Elektro AS

Nansetgata 89
3269 Larvik

Telefon: 33 18 30 15

E-post: post@sommerfeltelektro.no

Åpningstider:
Mandag til fredag: 07.30 – 15:30
Lørdag og søndag: Stengt

Ring ved hjelp 33 18 30 15 utover åpningstider

Se vårt personvern

 Kontakt

Denne nettsiden benytter funksjonelle cookies. Ved å besøke oss aksepterer du bruk av nødvendige cookies.
Det går fint
Vårt personvern