Barnerom

Barnerom endrer seg i løpet av få år fra stellerom og lekestue til ungdomsrom, noe det kan være smart å ta med i planleggingen av det elektriske anlegget.

Pirkesikre kontakter

Det er viktig å passe på at stikkontaktene og andre elektriske installasjoner er utformet slik at det ikke kan skade barnet. For eksempel bør stikkontaktene være pirkesikre.

 

Leker og apparater på strøm

Barn og ungdom har mange leker og apparater som trenger strøm. Etter hvert som barna blir eldre trenger de kontakter til datamaskiner, tv, stereo, lading av mobiltelefoner og bærbart utstyr, samt til Playstation og andre underholdningsmaskiner. Kanskje har jenterommet også behov for strøm til både rettetang og hårføner og et ekstra lyspunkt ved speilet.

Belysning

Belysningen på barnerommet skal både være god allmennbelysning, sengebelysning og arbeidsbelysning. Taklampe som gir god allmenbelysning er derfor en selvfølge. Ved sengen kan det være en sengelampe og på skrivebordet er det viktig å sørge for at barna får god belysning til leksearbeidet. Mange barn liker å ha litt lys når de legger seg. En taklampe eller sengelampe som kan dimmes er derfor smart.

Varme

På barnerommet skjer mye på gulvet. Barna leker ofte på gulvet når de er små. Derfor er gulvvarme som gir en mer behagelig og jevn varme, godt egnet på barnerom.

Inspirasjon barnerom

Oppsussing av barnerommet er kanskje det morsomste oppussingsprosjektet i hele boligen. Her er det lov til å leke seg med både farger og mønstre. Barnerommet skal både benyttes til lek og ro for å slappe av og sove, og en må passe på at helheten opprettholdes på tross av mye bruk av farger og mønstre.

Last ned brosjyre her

Tips til barnerommet:
Gamle eller nye glansbilder som limes på en stor papplate, blir fin dekor. Bokstaver er populært, mal barnets navn på veggen. La barna klippe ut ulike figurer i filt og lim dem på veggen som dekor.

Tenk helhet

ELKO Wireless er en ledningsfri bryterserie som ved hjelp av dobbeltsidig tape kan festet til alle underlag og i den høyde som passer barnet. Dermed kan Wireless-bryteren vokse med barnet!

Trygg maling for barnerom

Hvis du åpner et spann og lukter på Sens vil du oppleve at malingen så å si er luktfri. Dette er fordi Sens inneholder minimalt med stoffer som damper av. Når du maler med Sens unngår du derfor ubehagelig malinglukt, både mens du maler og når du er ferdig. Sens tørker raskt, inneholder ingen løsemidler og er den mest helsevennlige interiørmalingen på markedet.

 

Besøk gjerne vårt servicesenter i Larvik

Eller send oss en melding gjennom kontaktskjema

Har du et spørsmål?

Sommerfelt Elektro AS

Nansetgata 89
3269 Larvik

Telefon: 33 18 30 15

E-post: post@sommerfeltelektro.no

Åpningstider:
Mandag til fredag: 07.30 – 15:30
Lørdag og søndag: Stengt

Ring ved hjelp 33 18 30 15 utover åpningstider

Se vårt personvern

 Kontakt

Denne nettsiden benytter funksjonelle cookies. Ved å besøke oss aksepterer du bruk av nødvendige cookies.
Det går fint
Vårt personvern