El materiell for din sikkerhet

Brytere er kanskje den mest synlige delen av den elektriske installasjonen i boligen. Derfor er stadig flere opptatt av at bryternes design matcher stilen i det aktuelle rommet eller i boligen. De siste årene har det blitt utviklet designbrytere i mange forskjellige utforminger, materialer og farger. Det samme gjelder stikkontakter, som nå finnes i et bredt utvalg av varianter.

Du skal være sikker når du velger oss som din elektriker, derfor bruker vi kun trygge og gode leverandører, for å sikre våre leveranser og din trygghet. Vi leverer el-materiell til alle typer bygg og miljøer.

 

En bryter er mer enn en bryter

En bryter kan i dag gjøre langt mer enn bare å skru av og på lys. I dag kan bryterne være trådløse og programmerbare slik at de enten kan fungere sammen med et smarthus-system eller direkte med en stikkontakt eller et lyspunkt. Mange av de mer avanserte systemene har brytere som kan programmeres til en rekke forskjellige funksjoner. Det kan være alt fra dimming av lys, vise utetemperatur til styring av stereoanlegget.

Brytere i alle typer materialer

Det er mulig å velge mellom brytere i flere forskjellige materialer. De forskjellige produsentene leverer brytere laget i glass, metall, tre og stein i tillegg til de tradisjonelle bryterne i hvit plast. Plastbryterne kommer også i flere farger som gjør at de står mer i stil til interiøret i boligen.

Kontakt for alle

Stikkontakter finnes også i en lang rekke forskjellige materialer som stein, tre, metaller og glass. Noen leverandører har også løsninger hvor farge og design kan endres dersom boligen pusses opp. Stikkontakter kan styres. Vi har også USB/USB C stikkontakter som gir en tryggere lading. Flere stikkontakter kan også kobles på styringssystemer og smarthusteknologi. For eksempel kan en varmeovn kontrolleres ved at stikkontakten skrus av og på og styres av en termostat. Snakk med elektrikeren vår for å se flere alternativer og finne fram til de beste stikkontaktene.

Stikkontakter kan styres

Flere stikkontakter kan også kobles på styringssystemer og smarthus-teknologi. For eksempel kan en varmeovn kontrolleres ved at stikkontakten skrus av og på og styres av en termostat. Snakk med Elfag-elektrikeren for å se flere alternativer og finne fram til de beste stikkontaktene.

Dropp skjøteledningene

Regler for el-installasjon gjør at skjøteledninger ikke lenger er tillatt i faste installasjoner. De fleste vil ha behov for å montere flere faste stikkontakter. Valget av stikkontakt vil derfor utgjøre en viktigere del av interiøret i boligen.

Tele/data anlegg

Vi er autorisert tele/data installatør.

Besøk gjerne vårt servicesenter i Larvik

Eller send oss en melding gjennom kontaktskjema

Har du et spørsmål?

Sommerfelt Elektro AS

Nansetgata 89
3269 Larvik

Telefon: 33 18 30 15

E-post: post@sommerfeltelektro.no

Åpningstider:
Mandag til fredag: 07.30 – 15:30
Lørdag og søndag: Stengt

Ring ved hjelp 33 18 30 15 utover åpningstider

Se vårt personvern

 Kontakt

Denne nettsiden benytter funksjonelle cookies. Ved å besøke oss aksepterer du bruk av nødvendige cookies.
Det går fint
Vårt personvern