TV, lyd og bilde

I vår butikk kan du finne det nyeste innen TV og lyd. Sammen med våre butikkmedarbeidere kan vi guide deg igjenom en jungel av valg. Vi kan hjelpe deg å stille de rette spørsmålene, slik at når du går ut av butikken vet du at du har tatt rett valg.

Hva skal du se etter når du velger TV?

Når du kjøper en TV i dag, kan du velge mellom LCD, LED og Plasma. LCD og LED er i utgangspunktet samme type TV, men de bruker forskjellige belysningsmetoder. LCD bruker lysstoffrør, mens en LED-skjerm bruker en mengde lysdioder. Noen av fordelene med LED vs LCD er at kontrasten ofte blir bedre, TVen kan lages tynnere og energiforbruket blir ofte betydelig lavere. Som en all-round TV er LED helt perfekt, da den passer godt til både TV-titting, film, gaming og surfing. LCD er ofte et rimeligere alternativ til LED, men det finnes selvfølgelig unntak. Både LCD- og LED-TVer kommer i alle størrelser og fungerer godt under alle lysforhold.

En plasma-TV blir ofte foretrukket av film- og sportselskere på grunn av rask responstid, god kontrast og ekstremt bra sortnivå. Plasma-panelet har millioner av gassfylte celler som lynraskt reagerer på bildet og slukkes og tennes i takt med det. Plasma-TVer finnes ikke i alle størrelser, men du finner de fra 42″ og oppover. Et lite minus med en plasma-TV er at den er mer lysfølsom enn LCD og LED, så har du en veldig lys stue, kan det være at plasma ikke er det beste alternativet.

Når du har bestemt deg for om du vil ha LCD, LED eller Plasma er det fortsatt noen valg å ta.

Hva vil du bruke TVen til? Kjøper du en TV kun for å se på TV, eller vil du ha flere muligheter? Kanskje du vil ha en “smart” TV som gir deg muligheter for internett tilkobling, eller som kan styres direkte fra Iphone. Mulighetene ermange,men heldigvis er vi eksperter på TV.

Kom innom for en titt i vår butikk i Nansetgata 89.

Ny media-virkelighet

«Tv hverdagen» har endret seg fra en TV og samme program for hele familien, til at alle familiens medlemmer streamer egne filmer. Ikke bare vi TV, men via mobil, PC og nettbrett. På ettermiddag og kveld er det ikke uvanlig at alle de ulike enhetene er i bruk samtidig.

Da behovet for nett-tilgang er høyt på kvelden opplever mange familier at streaming ved bruk av WIFI gir de problemer. TNS-gallup spår at bruk av flere enheter samtidig og streaming vil øke de neste årene.

ELKO hjemmenettverk gir deg høyhastighets datanettverk, TV og radio fra parabol, fiber – IPTV, bredbånd og tele samt streaming. Les mer om kampanjen her!

Eller se vårt utvalg og bestill direkte på Euronics.no


Besøk gjerne butikken vår i Larvik

Eller send oss en melding gjennom kontaktskjema

Har du et spørsmål?

Sommerfelt Elektro AS

Nansetgata 89
3269 Larvik

Telefon: 33 18 30 15

E-post: roald@sommerfeltelektro.no

Åpningstider butikk:
Mandag 09.00 – 16:30
Tisdag 09.00 – 16:30
Onsdag 09.00 – 16:30
Torsdag 09.00 – 17:00
Fredag 09.00 – 16:30
Lørdag 09.00- 14.00
Søndag - Stengt

El-installasjon
Mandag – fredag 07.30- 15.30

Se vårt personvern

 Kontakt

Denne nettsiden benytter funksjonelle cookies. Ved å besøke oss aksepterer du bruk av nødvendige cookies.
Det går fint
Vårt personvern