Panelovner
– Våre leverandører

Mange typer ovner

Det finnes mange ulike varmekilder, med forskjellige fordeler. Å velge riktig varmekilde avhenger av både ønsker, behov og økonomi. Nesten halvparten av strømmen som brukes i norske boliger går til oppvarming, så det kan være mye å spare på å snakke med elektriker om valg av varmekilde til din bolig.

Panelovner er regnet som den raskeste energikilden. Det betyr at det er en rask måte å varme opp boligen på, men også at det er raskt å regulere varmen opp eller ned. Panelovner er spesielt godt egnet for å benytte dag- eller nattesenkning av temperaturen i boligen, og moderne panelovner har som oftest også elektroniske termostater.

Varmepumper kan gi både jevn temperatur og bedre økonomi

Varmepumper kan redusere energibruken i boligen betraktelig. De gir også en god og jevn varme i hele huset dersom de er montert riktig. Mange varmepumper kan også brukes til å kjøle ned boligen om sommeren.

oppvarming_gulv_final-2560x867

Gulvvarme er effektivt og komfortabelt

Gulvvarme er en effektiv måte å varme opp rom på. Fordi du får varmen fra gulvet, kan du faktisk senke temperaturen i rommet og samtidig oppnå den samme komforten. Gulvtepper tørker også raskere på varme gulv ut og gir et bedre inneklima.

Våtrom og entré

Varme i gulvet er spesielt godt egnet i områder av boligen hvor det ofte blir vått. Særlig gjelder det på badet og i entréen, men også på vaskerommet kan det være fornuftig med gulvvarme.

Mange typer gulvvarme

Det er mange forskjellige typer gulvvarme. Den mest vanlige er varmekablene som må støpes inn for å gi en jevn varme, men det finnes flere typer som kan legges uten støping. Både kabler som legges i varmebestandige plater og nye produkter som varmefolie, som gjør det mulig å bygge inn gulvvarme til tregulv.

Kontakt oss for å finne ut hvilken type gulvvarme som passer best til din bolig.

Besøk gjerne vårt servicesenter i Larvik

Eller send oss en melding gjennom kontaktskjema

Har du et spørsmål?

Sommerfelt Elektro AS

Nansetgata 89
3269 Larvik

Telefon: 33 18 30 15

E-post: post@sommerfeltelektro.no

Åpningstider:
Mandag til fredag: 07.30 – 15:30
Lørdag og søndag: Stengt

Ring ved hjelp 33 18 30 15 utover åpningstider

Se vårt personvern

 Kontakt

Denne nettsiden benytter funksjonelle cookies. Ved å besøke oss aksepterer du bruk av nødvendige cookies.
Det går fint
Vårt personvern